jun 12

Sponsorpakke fra Ipet.no : Hund

Da har jeg og bikkjetrolla endelig funnet roen og tida til å kose oss med sponsorpakken fra Dyrebutikken Ipet.no.

Det var veldig mange hundeleker å velge mellom, men med hvertfall to ballgale hunder, måtte det jo bli hvertfall to baller. En til Tinka, og en til Frisbee.

Frisbee fikk denne Hundeleken med ball og tau. Den er i hard gummi og kommer i flere størrelser. Siden ballen er festet i et tau med håndtak er den like fin å leke dralek med, som den er å kaste. Frisbee er veldig glad i begge deler. Denne kommer vi nok til å ha det mye gøy med 🙂

Advarsel: Dersom hunden ikke er den «skarpeste kniven i skuffa» er sjansen stor for at han rister i tauet til han slår seg selv i hodet med ballen (Neida, Frisbee, jeg skal ikke nevne navn…).  Meeen det høyner jo definitivt underholdningsfaktoren for eier da 😀

 

 

Tinka fikk en litt mindre Gummiball.De kommer også i flere størrelser, og flere farger. Den Tinka fikk var lilla! Tinka er den av hundene mine som aller mest setter pris på noe nytt. En liten ny ball, og hun er himmelen resten av dagen. En liten enkel ball = Veldig mye morro 🙂

 

 

Den mest populære leken, hvertfall for jentene, var nok likevel denne Go’bitballen. Man putter godbitene oppi ballen, slik at de detter ut når hunden ruller ballen bortover.  Det står på pakningen at man får en gladere og mer fornøyd hund, som har mindre risiko for å utvikle atferdsproblemer som følge av kjedsomhet, frykt eller agressivitet. Selvom man ikke er bekymret for atferdsproblemer, er dette en utrolig smart leke som stimulerer sansene og får bikkjene til å bruke hodet, samtidig som de har det veldig gøy. Perfekt til de dagene man kanskje ikke har tid eller energi til å underholde  bikkja selv.

Tinka har jo vært borti en slik ball tidligere, men det har ikke Carlisha. Likevel skjønnte hun poenget ganske fort. Begge jentene koste seg veldig med denne ballen, og jeg tror nok den vil bli mye brukt fremover!

En liten video av jentene som har det gøy med go’bitballen:

 

Konsentrert!


 

Et lite tips: Dersom du er redd for at denne leken kan føre til at hunden får i seg altfor mange usunne godbiter, eller kanskje du har en hund med sensitiv mage eller matintolleranse?  Ta en titt i hylla til dyrlegen neste gang du er der. Det finnes sunne og rimelige alternativer, tilpasset sensitive mager.  Her i huset bruker vi kun SPECIFIC Hypoallergenic Treats pga Tinka’s matintolleranse. De er spesielt laget for hunder med matintolleranse, allergier og sensitiv mage.  Spesific har også noe som kalles SPECIFIC Healthy Treats Mini (Denne har jeg ikke selv erfaring med). Pass på å redusere fôrmengden tilsvarende mengden av godbiter som gis til hunden, eller puttes i gobitballen.

Et lite tips til: Det står at denne leken passer til hund, katt og ilder. Mange katter vil nok elske denne ballen, men for min Chloe hadde den nok blitt for stor og tung. Jeg har ikke prøvd den selv, men jeg ser at Ipet.no har noe lignende i kategorien katt, bare mindre. Den heter Snackball katteleke, og passer kanskje bedre for pusekattene som er litt mer forsiktige av seg?

Takk til dyrebutikken Ipet.no for alle de flotte produktene til både hundene og kattene mine 🙂

Dyrebutikken Ipet.no

 

 

Litt på siden: Jeg vil si tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger på mitt forrige innlegg om lillepusen, både her på bloggen og ellers. Det varmer at så mange tror at jeg har tatt den riktige avgjørelsen for den lille jenta  🙂 For det grublet jeg virkelig mye på før jeg bestemte meg. Snille dere er 🙂

5 kommentarer

 1. Heidi sier:

  Så morsomme (og flotte) bilder og film av hundene. Slike leketau kan være «farlige» for folk også…Jeg fikk den store blåveisen en gang Kaos slengte et stort «knutetau», knuten traff meg rett over øyet. Etter det var jeg mer påpasselig, dumt å gå å forklare, hunden slo meg…
  Chakira «kan» ikke å leke med leker. Hun har rett å slett ikke peiling på hvordan en gjør det.
  Kaos hadde små godbitballer som valp, det hadde sikkert vært noe for Chakira, så matgal som hun er 😀 Greit med litt tidsfordriv for de.

 2. Ahhh, herlige saker du fikk da! Jeg (eller Leo) vil også ha. Forresten, for ikke mange dager siden fikk Leo en sånn gummiball. Moro å se på når de leker. 😛

  Forresten, søte bilder og morsom film; Virket som den pusikatten også ville leke med gobitballen. 😀

 3. gro sier:

  Artig med pakke. Og fine baller du fikk 🙂
  Skal bestille en sånn go’bitball til Gilbert og Molly. Det så artig ut, men spørs om de får det til da…hehe. De er ikke vant til å «streve» for å få noe godt…haha.

  Flotte bilder og video også 🙂

 4. Så gøy med sponsorpakke!:D Jeg har lenge lurt på om jeg skulle kjøpe en godbitball til Natasha (eventuelt sheltien som kommer i hus om 6-8 måneder), og der frister jo bare enda mer når jeg så den filmen med godbitballen in action;)
  Må bare si: det er en aldeles nydelig sheltie du har – utrolig flott skygget, nydelige farger!:D

 5. Heidi: Haha ja det kan vel gaa den veien ogsaa! :p Synes jeg ser det!

  Gro, hvis du bestiller en ball til kattene dine, haaper jeg du forteller om det paa bloggen din! 🙂

  «Natasha og Beate» Tusen takk 🙂 Hyggelig at du synes tinka er fin! Hun er jo altfor stor og rar til aa vaere sheltie. Men for meg er hun jo selvsagt verdens beste 🙂