jun 09

Trening med Norsk Collie Klubb avd. Hedmark + Planer om ny konkurranse

I dag har jeg og Frisbee vært på utstilling/miljøtrening med Norsk Collie Klubb avd Hedmark, like ved Vikingskipet. Der trener de nesten hver onsdag. Det er jo et tips dersom du bor i området, og har hund.  Nå har ikke jeg og Frisbee planer om utstilling, men i blandt trenger vi å sosialisere oss litt. Ellers kan vi jo bli både redde og agressive. For kan visst skje med individer som ikke blir skikkelig sosialisert.

Vi trente litt utstilling, sto pent, løp rundt i ring, og trente litt kontakt og passering. Også hadde vi pause da… Og da var jeg fremme med kameraet og tok noen bilder av de fine hundene som ventet tålmodig.

Lille valpen har funnet frem kaffekoppen, og er klar for pause

 

Slike hunder er veldig fasinerende vesner, synes jeg 🙂

 

 

Fine lille valpen!

 

Frisbee hadde dog sine helt egne meninger om hva en slik pause kan, og bør, brukes til…

 

…og da blir man seendes slik ut:

 

Alle andre har hunder som ser like pene ut da de drar, som de var da de kom. Det er aldri tilfellet med Frisbee. Uansett hvor vi er, og hva vi gjør. Skjønner ikke detta…

 

Jeg har forresten nesten tatt en avgjørelse angående lillepus, og hva jeg skal gjøre med henne. Hva det sansynligvis blir til, og hvorfor, skal jeg skrive litt om snart.

Det blir også ny konkurranse snart. Plutselig fikk jeg et gavekort jeg ikke hadde regnet med, og det har jeg lyst til å bruke som premie på bloggen min 🙂  Mange av dere stiller jo opp, og stemmer på bildene mine rett som det er. Og det er jeg takknemlig for! Jeg er enda litt usikker på tema for konkurransen, og hvordan vi bestemmer en vinner. Så la meg gruble litt, så kommer jeg tilbake til det. Det er mulig å legge til avstemming på bloggen, så det er jo en mulighet, siden vi trakk tilfeldig sist gang. Eventuelt klarer vi nok å finne en måte å trekke vinneren på denne gangen også. Hva synes dere er den beste måten å avgjøre  en vinner på? Stemming eller trekning? For å velge selv, det klarer jeg nok ikke.

3 kommentarer

 1. Mathilde sier:

  Stemming er gøyest 🙂 Da har jo faktisk bildet noe å si… Ikke bare tilfeldig 🙂

 2. Zebra sier:

  Fine bilder,og en skitten hund er en lykkelig hund- eller noe sånt, hehe:)

 3. gro sier:

  Hahaha…måtte bare le av Frisbee…igjen 😉 For en type 😉

  Blir artig med konkurranse igjen 🙂
  Og det spiller ingen rolle for meg hvordan vinneren blir kåret.