jun 06

Sponsorpakke: Katteprodukter

For en ukes tid siden kom vår aller første sponsorpakke fra Dyrebutikken Ipet.no. Der var det mye fint for både hundene og kattene. Siden Beardistrolla ikke har vært hjemme på noen dager, blir det bare katteproduktene jeg forteller om i dag.

 

Matbrikke og Matskål

Siden kattene mine vanligvis har matskålene sine oppå en hylle av tre (slik at hundene i skal få tak i den), synes jeg denne matbrikken, med matchende søt matskål var ganske så smart. Ikke bare ser det pent ut, men det er jo mye lettere å rengjøre en slik brikke enn å vaske hele hylla. For søl blir det jo!

Photobucket

 

Photobucket

 

Katteleker

Denne «Pinnocchio-musen« fallt Chloe helt for. Det er altså en hanske som du tar på den, og i hver finger henger det en liten mus. Denne kommer Chloe til å det mye gøy med 🙂 Til og med Junior syntes at den var ganske kul.

 

 

Chloe demonsterer hva man gjør med mus i snor!

 

Disse Regnbufargede ballene fallt i smak hos både Chloe og den lille kattungen. Chloe liker vanligvis ikke baller som er for tunge eller lager lyd, slik mange katteleker gjør. Disse er små og lette, og lager ingen lyd. Flott, synes Chloe, og det var lille puseungen enig i 🙂

 

 

Photobucket

 

Den siste leken var en «Speedy Mouse«. en trekkoppmus man drar bakover, og når man slipper piler den fremover. Nå tror jeg denne musen ikke var helt ved sine fulle fem, for den drev og kræsjet i veggen hele tiden… Første gangen Chloe møtte «Speedy» var hun en liten smule skeptisk, men det gikk seg til etterhvert.

Photobucket

Chloe har fanget Speedy!

 

Det hundene fikk kommer jeg tilbake til bare trolla mine kommer hjem! 🙂


 

 

5 kommentarer

 1. Heidi sier:

  Så mye flott da!
  Matbrikk er smart (og skål som passer til) og at den er lilla er jo ikke noe minus :p
  Det gir et litt annet inntrykk en gårdagens vg som underlag med en gammel skål oppå den.

  Jeg er mer «hundemenneske» en «kattemenneske», men nå har datteren min kjøpt seg katt, så da blir interessen automatisk større for katt også 🙂
  Måtte selvsagt gå til innkjøp av diverse katteutstyr for å ha her også, så den koser seg når den er på besøk. Bare det å se katten leke er jo fantastisk morsomt.

 2. Mamsen sier:

  Mye morsomt for katter i alle aldre.
  Gleder meg til å se hva hundene kan kose seg med også.

 3. gro sier:

  Så mye fint du har fått 🙂

  Likte veldig godt den matskåla. Har faktisk tenkt å kjøpe noen nye til Gilbert og Molly.
  Blir spennende å se hva hundene får også 🙂

  Flotte bilder…og video…som alltid 😉

 4. Charlotte sier:

  Kjempesøt katt, og for en fin blogg! 🙂

 5. Mari sier:

  Må nok handle litt katteutstyr nå, blir jo så fristet. Mye finere med keramikkskål enn svart eller grønn plastskål fra Ikea :p

  Chloe har fått stemmen min 🙂 Håper hun vinner!