jun 06

Sheltiejentene mine ved Mjøsa

Beardistrolla er fortsatt hos Mamma, så etter å ha brukt meste av dagen på å ta igjen tapt søvn, benyttet jeg sjansen til å ta med Sheltiejentene ut på en liten rusletur ved Mjøsa. Selvsagt hadde vi med kamera, og jeg har lyst til  å dele et par bilder jeg synes ble ganske koselige 🙂

Verdens beste Sheltiejenter (synes jeg jo selv), Tinka og Pia:

 

Photobucket

 

Photobucket

 

Photobucket

 

I morgen kommer Beardistrolla hjem. Det blir nok litt godt. De har vært på «avlastningshjem» lenge nok nå 🙂

Et bilde av Chloe er forresten med i finalen til nettdyret sin fotokonkurranse denne måneden, og som alltid, blir jeg så glad for de stemmene vi kan få! Hvis du vil stemme kan du trkke HER. Bildet av Chloe er bilde nummer 10! 😀

Ønsker dere alle en fin uke! 🙂

6 kommentarer

 1. Tanja sier:

  Åh, de er virkelig to flotte jenter <3

 2. Zebra sier:

  Så nydelige bilder:)

 3. gro sier:

  Så søte de var der de satt sammen 🙂

 4. Mamsen sier:

  Fine bilder av fine jenter.
  Egentlig nesten utrolig at Pia har såpass pels igjen…
  med tanke på at hun valpa for 4 mndr sida.

 5. Gerd sier:

  Flotte jenter.

 6. For noen NYDELIGE sheltier^^ Så flotte farger!
  *sukk*, helt forelsket i rasen jeg <3