jun 03

Frisbee og Chloe: Nye fine halsbånd + Premie fra katteprat.no

I går var det gøy å hente posten! Det kom så mye fint til oss! Derfor blir det et skikkelig «show and tell» innlegg i dag 🙂

Dette halsbåndet til Frisbee, er samme type som det Tinka og Carlisha allerede har (bortsett fra at deres selvsagt er rosa). Jeg liker disse halsbåndene så godt, fordi de er så myke og gode, og virker samtidig veldig solide. For Frisbee som ekspert på å vri seg baklengs ut av halbåndene, er det også veldig greit at det strammer litt ekstra hvis han prøver seg på noe tull. Dessuten synes jeg de er veldig flotte å se på 🙂


Kanskje jeg skulle klippe ned Frisbee så halsbåndet synes bedre?

Jeg har jo lenge lett etter et nytt halsbånd til Chloe. Et halsbånd som liksom bare skriker «Chloe». Det var vanskelig å finne. De vi har tittet på ble enten for kjedelige og fargeløse, for fargesprakende og «tacky», eller rett og slett ikke feminine nok for min lille prinsesse. Så hvor leter man, når man har lett overalt? Jo, Ebay! Og der fant jeg dette halsbåndet veldig rimelig. Jeg synes det passer henne PERFEKT! Det er hverken strikk eller sikkerhetslås på det, så utehalsbånd er det jo ikke, men nå er ikke Chloe noen utekatt heller.

I løpet av den siste uka har hun blitt barbert på store deler av halsen, i tillegg til på bena. Dette pga blodprøver, intravenøs medisin og væske. Da var det jo fint at halsbåndet kom, så kan vi i det minste pynte den bare halsen litt! 🙂

 

Chloe viser frem halsbåndet sitt, og tigger etter fisk.

Chloe har også fått ny sele. Vi slet litt med å finne en som var liten nok, samt pen og komfortabel, men vi endte opp med denne fra Hunter. Synes den var litt søt.

 

Jeg må bare vise frem dette neste bildet, enda det ikke har noe med saken å gjøre, og ikke er det spesielt fint heller. Men det er altså et bilde av aller første gangen Chloe (nesten) klatret i et tre!

 

Tøff liten pus! Og veldig godt å se henne oppegående igjen!

I mai vant 17. mai-bildet av Chloe en konkurranse på katteprat.no, og i dag fikk jeg premien. Det var en boks, formet som en fisk, med masse morsomme og søte ting i: Sjokolade, drops, kjøleskapmagneter, søte plaster, godis til pus, en liten pung, servietter og såpe. Skikkelig koselig premie, litt utenom det vanlige!

 

Tusen takk 🙂

 

I kveld har jeg forøvrig sendt Beardisen på «avlastningshjem», og tatt med Pia hjem hit i stedet. Det skal jeg innrømme at var litt godt. Jeg elsker  beardistrolla mine, og alt de er, men for at man skal leve i harmoni med Beardistroll, må man enten ha overskudd til å ta de med ut for lek, trening, løping o.l., eller ganske høy tolleranse for bråk og rasing inne, slik det blir når Beardisen aktiviserer seg selv og hverandre. For det er de flinke til. Etter Chloe ble syk forrige helg, har jeg ikke hatt så mye av hverken overskudd eller tolleranse for bråk, og da er det greit at de kan få være i hundegården hos Mamma og rase fra seg. Pia hun er kanskje likevel den som synes mest om hele bytteordningen. Hun og Tinka har det veldig gøy sammen, og nå ligger de rett ut på sofaen her, etter å ha lekt det meste av  kvelden 🙂

2 kommentarer

  1. Mamsen sier:

    Jepp, du har helt rett: Det halsbåndet bare ER Chloe!!

  2. Vibeke L sier:

    så fine halsbånd, både til frisbee og cloe. 🙂
    hva har skjedd med katten, skjønner hu har vært sjuk ? :-/