mai 28

Mine to små husgjester – Plutselig ble jeg fostermor

I dag har jeg fått et par bittesmå husgjester som skal bo her et par måneder. De ble funnet i en låve forrgie uke, etter at mamma’n deres ble påkjørt. Til tross for en veldig uheldig start på livet, var de nå heldige likevel, som ble funnet, tatt inn og tatt vare på. Desverre er det ikke alle kattunger som er så heldige.

 

Ikke bare fjeset som er fullt av melk…

De to er ekstremt konktaktsøkende. Den ene maler bare man tar på den, og begge skal helst klatre på meg hele tiden. Hvis jeg setter de ned på gulvet, blir de småirritert og kommer løpende tilbake.

 

Tørrfor skjønner de seg ikke på enda, men de drikker såvidt morsmelkerstatning fra skål

 

Den grå foretrekker likevel tåteflaske.

Etter jeg hadde bestemt meg for å huse disse små pusene, snakket jeg med dyrebeskyttelsen avd Lillehammer. Jeg fortalte om kattungene, og sa det som det var, at økonomisk blir det vanskelig å følge opp med det som trengs av blandt annet vaksiner. Den hyggelige dama jeg snakket med, sa at det skulle de nok hjelpe meg med, og jeg kunne også få  noe mat til de små av dem.

De vil trenge nye kjærlige hjem når de er gamle nok. Men det er lenge til enda. Nå skal vi mate, kose og leke et par måneder først 🙂

 

 

Minner om at siste frist for å sende inn bilder til fotokonkurransen er på søndag 🙂

7 kommentarer

 1. Ia sier:

  SÅ heldige de to små er, som har deg 🙂

 2. gro sier:

  Så snill du er 😀

  Trist med mora deres 🙁
  Koselige bilder av småtassene da 🙂
  Du blir vel travelt opptatt fremover du nå, ettersom de skal kose HELE tiden…hehe;)

 3. Tonje sier:

  Åååå så nydelige! Du er så snill som gjør dette for dem. Lykke til! <3

 4. Mamsen sier:

  Ja, det er sant: Du ER snill og omtenksom når det gjelder alle som trenger deg.
  Spesielt små dyretasser.
  Og du jeg, CJ, vet at dette bare måtte bli slik. Ingenting er tilfeldig her i livet.
  Vi blir satt til de oppgavene vi skal gjøre.
  Lykke til med de små «Lykke-pusene».
  Heldige er de som blir godkjent til å overta disse englene!

 5. Vibeke L sier:

  så trist at mamman dems ble påkjørt og døde. 🙁 men veldig godt at de ble funnet og tatt vare på, og at dem har fått kommet til deg og dyreflokken din. de får det nok helt supert hos deg 🙂 og håper de får gode varie hjem når de er klare for det. kos deg med de små 🙂

 6. Lina sier:

  Herregud såå nydelige. Fortalte forresten om dem på dyrebutikken i Elverum idag. Der fikk jeg 2 småpakninger med mat du skulle få…
  Fritt for den lyse…. ja særlig at jeg får lov til å ha en katte til her…. :p *wish*
  Må komme å kose, kanskje den ene velger meg…. <3

 7. Myrte sier:

  Noe så nydelig!
  Takk for at du bryr deg, ingenting er mer givende enn å hjelpe et liv eller to 🙂