mai 23

En skikkelig «kattevask»

Kattene i huset har nettopp fått ormekur. Voksne katter bør behandles mot spolorm og bendelorm 2-3 ganger i året, avhenging av hvor mye de jakter og hvor mye de er i kontakt med andre katter. Junior er jo mye ute og jakter, og Chloe er jo i nærkontakt med ham hver dag. Fordi Chloe har sensitiv mage har hun også gått på ris og torsk noen dager. Ormekur kan være litt hardt for sensitive mager. Hun elsker dietten sin! Men hele pusekatten luktet fisk! Derfor fikk Chloe i dag sitt aller første bad! Jeg forbredte meg på det verste og forventet å bli både klort og bitt. Men snille pusen min gjorde ingen av delene. Hun la på ørene og viste at dette synes hun ikke så veldig om, men det hele gikk veldig rolig for seg!

 

Klissevåt!

 

Godt pakket inn og klar til å tørkes


Hun syntes nok ikke noe om vasken min, og prøver å fikse !


Chloe søker trøst hos Carlisha, som er varm og god


Sååå pen ble hun! 🙂  (Ja, man ser jo ikke enormt forskjell, men hun lukter hvertfall ikke fisk)

 

Ha en flott uke ! 🙂

5 kommentarer

 1. Mamsen sier:

  SNille lille pusen, vakker er hu jo med ..eller uten fiskelukt!

 2. Toril sier:

  Det er kjempelurt å bade kattene slik du gjør, men selvsagt er det jo en fordel om de er vant det fra de er små. Vi bader kattene våre en uke før utstilling. I begynnelsen likte de det slett ikke, men nå har de funnet ut at de må samarbeide om de skal bli fortere ferdig.

  Kjempefine bilder fra badeseansen!:) Chloe ble jo kjempefin!:) Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei riktig god uke!:)

 3. gro sier:

  Hehe…så tynn og pjuskete hun ble 😉
  Og så søt hun var i hånduken 🙂
  Søtt når hun ligger inni Carlisha også 🙂

  Utrolig at hun var så snill 🙂
  Badet Gilbert en gang, men da måtte vi være 2 stykker. Ingen fornøyelse nei, så har ikke gjort det siden. Men kanskje jeg burde gjøre det igjen. Gruble, gruble…
  Hvor vanlig er det å bade katter egentlig? (Har ihvertfall katteshampo liggende da.)

 4. Vet ikke jeg Gro. Junior har vel aldri blitt badet, tror jeg. Har aldri lagt merke til at han har luktet heller. Saa jeg har i grunn aldri tenkt tanken en gang. Chloe luktet SKIKKELIG fisk naa, derfor ble det bad. Dessuten, om hun skal stilles ut, er det jo greit at hun kan takle det.

 5. Lina sier:

  På det første bildet, snakk om drukna katte… lol….
  Men hun er en nydelig pusejente da…