mai 22

Tilbake på jobb + Kaninen Josefine

I dag har jeg vært på jobb hos Lina for første gang på lenge! Jeg fikk legen min til å forandre sykemeldingen min til aktiv sykemelding istedet, og det var kjempekoselig å komme tilbake. Med aktiv sykemelding kan jeg være på jobb, men ungå de tunge løftene og det som involverer mest tøy og bøy, samtidig med at Lina (sjefen min) ikke behøver å tilpasse dagen etter meg.  Å oppnå den følelsen av å gjøre noe, at man fortsatt «er med», er blitt veldig viktig for meg.

Dagen i dag startet ganske hektisk, med en kattunge som falt i do (ah ikke spør…), og det var litt av en utfordring å komme seg på jobb når man har en mildt sag upålitelig bil. Med litt hjelp, og en over normalt fleksibel sjef, gikk det jo bra til slutt likevel, og det var deilig å komme seg på jobb og slappe av! 😀

Fikk også hilse på hennes nyeste familiemedlen, Josefine. Søte fine skapningen! Hun skal få pryde blogginlegget mitt i dag! 🙂

 

 

 

7 kommentarer

 1. Mamsen sier:

  Tenker det var stas da dekk to «damene» møttes att!
  (teker på deg og Lina allså!!!)

  Nydelig lite dyr Lina har fått.

 2. gro sier:

  Lurer litt på den fotokonkurransen. I det andre innlegget står det 29.mai som siste frist til innlevering, derfor har jeg ikke stresset med å lete fram noe bilde. Men er det i dag egentlig?

  Så bra at du fikk forandret sykmeldingen din da 🙂
  Forstår godt den følelsen med at en «er med».
  Søt kanin sjefen din har fått også 🙂

 3. Toril sier:

  Hørtes kjempegodt ut at du fikk forandret sykemeldingen din!:) Sikkert godt å føle at man gjør noe igjen.

  Ønsker deg en kjempefin sødnag!:)

 4. Du har helt rett Gro. Jeg ligger en uke foran alle sammen jeg. Men da blir det selvsagt 29. mai som gjelder. Takk skal du ha ! 🙂

  Toril: Tusen Takk, ha en flott sondag du ogsaa ! 🙂

 5. Lina sier:

  Psst: Carina, du må ikke si høyt at du slapper av på jobb… Her er det jo fullt fres heeele tida…

  Nydelig av min lille skjønne… vi må prøve å få til mere bilder neste lørdag også, fikk du til noe bra bilde av Mozart eller Beethoven da??
  DU MÅ VISE LESERNE BILDE AV ANDA…det MÅ du bare…

 6. gro sier:

  Hehe…ikke så greitt å holde styr på datoer og dager bestandig 😉
  Skal finne et bilde til neste søndag 🙂

 7. Anda! Lydigste dyret til Lina!