mai 18

Katt vs.Chinchilla (Chloe og Athena)

Etter å ha vært veldig nysgjerrige, snust og tittet på hverandre gjennom gitteret i flere uker, tenkte jeg det var på tide at Chloe og Athena fikk lov og møtes snute mot snute. Jeg satte på Chloe selen hennes, for sikkerhets skyld, men møtet gikk veldig bra. Athena finnes jo aldri sjenert, men Chloe var litt blyg til å begynne med. Athena hoppet jo rett bort til henne, nappet henne i pelsen og dro i båndet hennes. Skjønner godt at Chloe ble litt satt ut. Etterhvert synes Chloe også at det var riktig spennende. Jeg er veldig glad for at Chloe, som de andre kattene som har bodd med Athena, skjønner at Athena er «familie», ikke byttedyr.

Noen bilder av det aller første møtet, uten gitter, mellom husets minste frøkner:

 

 


 

 

 

Et par påminnelser:

Husk Fotokonkurransen vår! mer info om den HER. Alle dyr er velkommen! Kjempekoselig om du vil delta! 🙂

Vil også minne om at det går an å stemme på Tinka sitt bidrag i extraordinary dog hver dag, frem til konkurransen avsluttes. Og vi trenger jammen alle de stemmene vi kan få! (mumlenoeomterrierdyrmedfirehundrestemmer) Tinka sitt bidrag er HER, Hovedside for konkurransen er HER.

5 kommentarer

 1. yvonne sier:

  Så bra det første møtet gikk bra! Må jo være litt skummelt/spennende første gangen, både for deg og de 🙂
  Ble overrasket over hvor stor Athena var!! Har bare sett bilder av henne alene, og da ser man ikke str så lett tydeligvis.

 2. Mamsen sier:

  Kjempefint at de frøknene kan få kose seg sammen!

 3. gro sier:

  Så koselige bilder 🙂
  Jeg også ble overrasket over hvor stor Athena var (jeg vet ingenting om chinchillaer da). Eller er det bare Chloe som er liten?

 4. Tonje sier:

  Herlige bilder! <3 Helt utrolig at de går så bra sammen 😀

 5. Det er nok litt begge deler tror jeg: Chinchillaer er jo mye storre enn mange andre gnagere (Athena er jo likevel ikke saa stor til aa vaere chinchilla), men Chloe er jo ikke stror hun heller 🙂