mai 11

Frisbee: Årets første Mjøsbad

I dag har Frisbee tatt årets første Mjøsbad! Han koste seg veldig i vannet. Frisbee liker best å holde på inne på grunna. Vasse, legge seg, rulle seg rundt i vannet, plaske, riste seg… så starte på nytt igjen 🙂

Jeg hadde jo ikke tenkt å bade, men jeg var ganske våt etterpå, jeg også. Frisbee er nemlig veldig inkluderende når han bader. Vil jeg ikke uti vannet selv, er han snill nok til å  hoppe opp på meg, og gni seg inntil meg, slik at jeg også skal bli klissvåt, og dermed ta del i gleden hans 🙂

 

3 kommentarer

 1. Mamsen sier:

  Ser ut som om han koste seg!

 2. Tonje sier:

  For en utrolig herlig blogg, og for noen herlige dyr.
  Ser ut som han koste seg veldig mye. Hihi. Utrolig fin var han

 3. gro sier:

  Hehe…morsomme Frisbee 🙂
  Og selvfølgelig må jo du også bade. Skulle jo bare mangle 😉