mai 10

Svart/hvit-bilder av Beardisen på en ellers «kjedelig» kveld

I kveld har vært en sånn kjedelig, men akk så herlig, kveld. Ingen som er syke, ingen som er misfornøyde, ingen epilepsianfall  (bank i bordet). Glade bikkjetroll og søvnige kattetroll etter en lang dag ute.  Jeg burde kanskje sagt «rolig» i stedet for «kjedelig», men det er en slik kveld jeg selv hadde kalt «kjedelig»,  før jeg faktisk lærte meg å sette pris på slike kvelder. Kjedelig er bra det! Hvertfall etter den siste tiden, hvor det har vært altfor mye sykdom og operasjoner her i huset. Da er det veldig godt at det ikke skjer noe som helst. Da sitter og ligger vi strødd i sofaen alle sammen, koser, hører på musikk og synger gamle countrysanger.

Har lekt med litt med å ta nærbilder av Beardistrolla i svart/hvitt. Det ble mest av Frisbee, siden Carlisha helst bare skulle nusse på linsa…

Frisbee-min:

(legg merke til fletta da! Øver fortsatt.)

 

 

 

Skummelt bikkjetroll!?

 

 

Isha-bikkja mi (snuten og tunga hennes hvertfall….) :

 

 

Begge god-trolla mine <3

 

Ha en flott (kjedelig?) uke 🙂

 

1 Kommentar

  1. Mamsen sier:

    Artig med svart/hvite bilder!
    Det siste bilde var søtt da.