mai 09

Chloe og Frisbee på kløvtur!

I dag har jeg vært på en liten tur i skogen rundt huset med Chloe og Frisbee. Chloe fikk sitte i kløven til Frisbee, og det syntes hun var helt greit. Det var litt vanskelig å få til noen gode bilder, så de ble litt uklare, men man ser jo at vi har vært på kløvtur!!  🙂

 

Chloe syntes det var veldig kult å prøve å fange kvistene og stråene Frisbee gikk forbi 🙂

 

Innimellom måtte vi selvsagt hvile litt…

 

Chloe fikk utforske skogen litt «på egenhånd» også:

 

 

Ellers ser det ut til at de fleste bikkjene som fikk mageviruset, er bra igjen. Tinka er jeg fortsatt veldig forsiktig med, og gir henne små måltider flere ganger om dagen. Tar ingen sjanser! Frisbee gikk klar av hele greia. Ting er altså tilbake til normalt: Ingenting biter på Frisbee 🙂

4 kommentarer

 1. Mamsen sier:

  Dæven døtte… hvor late kan kattene «Borti Svingen» bli?
  Eller det er vel heller matmora som er redd for Nurket…..
  Artige bilder ble det uansett.

 2. Toril sier:

  Kjempeherlige og fine bilder fra turen deres, og for et luksusliv katten har at den får bli båret av Frisbee!:) Et nytt transportmiddel for kattene er å bruke hunden!:) Ønsker deg en kjempefin mandags kveld!:)

 3. Zebra sier:

  Heheh, det var en god ide, ta med pys på kløvtur:)
  Søte bilder:)

 4. gro sier:

  Fikk meg en god latter…igjen…hehe 🙂
  Så søt hun var i kløven 🙂
  Hva du finner på!! 😉
  Hærlige bilder av den lille turen deres. Det så veldig koselig ut 🙂