apr 21

Hva er en god dyrlege?

Bloggen har endret adresse. Av hensyn til søkemotorer har innholdet på denne siden (bortsett fra bilder) blitt flyttet til

http://carinajosefine.com/2011/04/21/hva-er-en-god-dyrlege/


2 kommentarer

 1. gro sier:

  Synes ikke du er «alle dyrlegers mareritt» nei 🙂
  Det finnes så mange der ute som ikke bryr seg om dyrene sine, så det er godt og koselig å lese om deg og dyrene dine som betyr alt for deg. Og som du sier så vet jo du best hvordan dyrene dine er, så det bør de ta hensyn til og høre på.
  Det er jo noe man bruker mye penger på.

  Synes det er viktig å finne den dyrlege som man er «komfortabel» med. De skal jo tross alt behandle det kjæreste vi har. Det er jo bare en gang slik at alle er ikke like dyktig.
  Og så handler det sikkert litt om kjemi mellom dyrlege og dyreeier også. Leste en gang på et forum at noen skrev «unngå den dyrlegen», mens andre skrøt av personen. Pussig egentlig, men alle har jo forskjellige «krav».

  Det dyrlegesenteret vi bruker er vi veldig fornøyd med. Men vi har jo ikke noe sykdom med våre to, så vi har ikke den «erfaringen» som du har.
  I begynnelsen (da vi fikk Gilbert) var vi lettere «hysterisk» om vi merket noe uvanlig/rart med Gilbert…hehe. En gang gikk han å blunket litt på det ene øyet, og vi fikk akuttime. De hadde en øyespesialist på senteret som gjorde alt mulig av undersøkelser, men hun fant ingen ting. Følte oss litt dum, men jeg tror de syntes det var fint at vi kom.
  Synes de tar seg god tid med oss og prater om katten og forklarer godt. Og alle på senteret er hyggelig.
  Om vi ikke kan ta timen vår (fordi Gilbert ikke har kommet hjem) slipper vi å betale for det. Det synes jeg er fint. Det er jo bare en bagatell i forhold til hvordan dyrlegene er, men siden vi nesten bare gjør det årlige som vaksine og sjekk, har vi ikke noe å sammenligne med.

  Godt at du har funnet flere dyrleger som du vil bruke 🙂

 2. Bjørn (BIC) sier:

  Du høres absolutt ikke ut som alle dyrlegers skrekk. Du virker bare til å ha ett rasjonelt og fornuftig forhold til dyrleger og deres oppgave. Du setter mange av de samme kriteriene som jeg gjør ved valg av dyrlege. 🙂