apr 21

Chloe på eventyr i den store verden!

Da har det blitt påske på bloggen! Vi har begynt med påskebilder også. Andre blogger har fått opp påskebildene sine allerede, men her borti svingen er vi litt trege. Jeg koser meg med å ta bildene, og med å redigere dem. Så får det bare ta sin tid.

I mellomtiden vil jeg vise frem hvor modig lille Chloe er ute på eventyr i den store verden  (les: hagen). Hun begynner virkelig å kose seg ute nå. Det er jo blitt varmt og godt ute, og hun behøver ikke tråkke i snø og bli kald på potene lenger. Hun er nok likevel litt mammadalt. Hun følger stort sett etter meg som en hund i bånd. Når hun har fått nok trekker hun litt i båndet sitt, og viser vei inn igjen 🙂

 

Chloe på eventyr

 

Trygt og godt med en «god hjelper» man kjenner godt

 

Alle eventyr har jo en «Prince Charming»…

 

Om Junior er noen prins kan nok diskuteres, men for Chloe er han verdens tøffeste!

 

Frisbee har fått ut stingene i dag, og dyrlegen syntes alt så fint ut. Mellomgulvet hans vil ikke være 100% før etter en fire ukers tid, men nok til at han skulle kunne leve normalt. Og godt er det, for å nekte Frisbee å være helt Frisbee er rett og slett umulig!

1 Kommentar

 1. gro sier:

  Oj, så stilig det ble med påske på boggen 🙂
  Litt misunnelig no…hehe 😉

  Så søtt at de er så gode venner (kattene og hundene). Får sååå lyst på hund når jeg ser bildene dine, men fornuften sier nei (foreløpig).
  Koselige bilder 🙂
  Søtt at Chloe er mammadalt 🙂 og at hun er som en hund. Har hørt om tilfeller der hvor kattunger som er vokst opp med hund oppfører seg litt som hund de også…hehe. Kanskje ikke så rart da, men litt komiskt likevel.