apr 19

Somewhere over the Rainbow

Nå har jeg endelig fått igjen internett hjemme! Satt i sofaen og nøt å kunne kommunisere med verden igjen, da jeg så den flotte regnbuen utenfor vinduet. Hvis du ser litt til høyre for den klare regnbuen, ser du at det er faktisk enda en regnbue der.

 

 

 

Minutter senere var de borte begge to.

 

Nå har jeg sitti og hørt på flere versjoner av «Somewhere Over the Rainbow, for å velge en å legge på bloggen min. Jeg endte på denne med Jerry Leee Lewis (Med Frank Sinatra, IZ, og Ray Charles som gode alternativer.)


Jerry LEE LEWIS: SOMEWHERE OVER THE RAINBOW… by mrjyn

I morgen skal vi ta stingene på Frisbee sitt operasjonssår. Det blir godt. Ikke bare fordi jeg da kan bade han uten å være red for stingene, men også fordi da jeg føler at jeg kan senke skuldrene litt. Jeg vet jo at han er jo ikke noe sykere i kveld, enn han vil være i morgenkveld, men det er nok litt psykisk. Når stingene er borte, kan vi legge hele opplevelsen bak oss. Slappe av 🙂

Men glemme det, skal jeg ikke. Jeg har nok tenkt at han er den som kommer til å være hos meg til han blir eldgammel. At noe skulle skje med Frisbee var jo utenkelig. Han har jo vært den som alltid har vært frisk, og som aldri har gitt meg grunn til å bekymring. Nå føler jeg meg bare utrolig heldig, som fortsatt har han hos meg, i fin form 🙂

5 kommentarer

 1. Mamsen sier:

  Innmari rart å se bilder på bloggen din….HELT UTEN DYR….
  Men regnbuer er fint. Så det da jeg kom hjem fra Stange.

 2. Ja altså, jeg hadde tenkt å be Tinka gå å sette seg oppå den. Men hun hadde vel ratt prøvd…

 3. Mamsen sier:

  Uff, du må ikke be Tinka-dyret om slik….
  Du vet jo at hu vil prøve ALT for å tilfredstille deg… hu hadde nok prøvd!

 4. Fine regnbue-bilder! Ser dere er helt(?) fri for snø. Deilig med vår igjen 🙂

 5. gro sier:

  Oj, her har det blitt vår ja; grønt og flott på siden din 😉
  Flotte bilder av regnbuen 🙂

  Godt med internett igjen da 🙂 Hvis jeg blir uten data får jeg «absistenser»…hehe.
  Fine sanger. Måtte høre på alle 4. IZ har jeg aldri hørt om så han må jeg høre flere sanger av.

  Blir kjekt å få fjernet stingene til Frisbee. Men som du sier; sånt glemmer man ikke nei.