apr 18

Cowgirl-Chloe (Bilder)

Vi er fortsatt uten internett, og ny «rettetid» er satt til onsdag. Det er tredje gangen de setter ny tid for å få fikset ting. Vi har da nok av ting å gjøre: Bilder som skal taes, Beardispels som må børstes, Grey`s Anatomy episoder å titte på…

Men gjett om jeg gleder meg til å få tilbake internett!

I går var det lille Chloe som måtte underholde meg. Jeg bestemte meg for å gå for et litt gammeldags/country -theme på bildene. Jeg har jo brukt en del av de samme tingene på bilder tidligere, men ikke sammen med Chloe. Dessuten må man jo bruke det man har 🙂

(Hvis du vil se bildene uten «støy»og effekter, klikk på bildet du vil se, så kommer du til bildet på Flickr)

 

 

 

 

 

Ha en fortsatt fin mandag ! 🙂

 

3 kommentarer

 1. Mamsen sier:

  Helt utrolig at lille puselusken allerede er så fotogen!
  (Eller…. hu har vel ikke noe valg når hu først har bosatt seg «Borti Svingen»!)

 2. gro sier:

  Enig med «Mamsen» 🙂 Utrolig hvor fotogen lille Chloe er. Hvordan i all verden får du det til?

  Kjedelig å være uten internett, selv om en har andre ting å gjøre. Får håpe det ordner seg til påske da.

 3. Tusen takk! 😀

  Synes jo selv at hun er den fødte modell! Men jeg er vel inhabil der kanskje :p

  Gro: Jeg lurer Chloe dit jeg vil med en leke, saa sitter med leken i ene haanden og kameraet i den andre. Og vil hun ikke… Nei da er det bare aa ligge klar til hun bestemmer seg for aa posere da.