apr 13

Divaer med attitude! (Tinka og Chloe)

Her i huset begynner ting så smått å gå tilbake til normalen etter Frisbee sin operasjon. Vi prøver å gjøre normale ting, som å sove, kose og leke (dog veldig forsiktig). En annen ting som er helt normalt her i huset, er å pynte dyra med diverse saker, for så å ta bilde av dem. Frisbee slapp unna denne gangen og Carlisha er fortsatt hos Mamma. Dermed ble det bare Chloe og Tinka denne gangen. Og det var kanskje best slik, ettersom det utviklet seg til å bli en skikkelig jentete Diva-shoot!

Litt inspirert av bloggen til Gilbert og Molly, har jeg satt på noen sitater som jeg synes passet, på noen av bildene.

 

Lille Miss Chloe Tip!

 

 

 

 

 

Tinka-min !

 

 

 

At Tinka ikke er den mest fotogene har jeg jo vist før. Av 20 bilder er det kanksje ett av bildene Tinka ikke lager rare grimaser på. Men en diva med en skikkelig attitude skal vel kanskje gjøre slik…

 

 

Og nå har altså Chloe begynt med de samme faktene:

 

 

Junior holdt seg på trygg avstand, men slapp ikke helt unna likevel…

 

Er det ikke på tide å komme ut av vinterdvalen snart?

 

 

4 kommentarer

 1. gro sier:

  Så flott at alt begynner å gå tilbake til normalen igjen hos dere 🙂

  Og herlige bilder av divaene dine + junior 🙂
  Artige sitater du hadde også 🙂
  Bildene dine gir meg alltid et smil om munnen.

  Koselig at du er inspirert av bloggen forresten 😉

 2. vibeker o sier:

  Hei. Har ikke fått lest bloggen din på ei stund pga dataproblemer og diverse. :-/ Skjønner frisbee har vært sjuk og hatt operasjon. det var leit å høre at han ble så sjuk. men var godt du reiste til dyrlegen i tide, og at han ble opperert. håper han har det bedre ¨nå, og at han snart vil være helt frisk igjen. 🙂

 3. Så nydelig Chloe er! Artig med litt effekter 🙂

 4. Tusen takk for koselige kommentarer igjen jenter ! 🙂

  Og takk for fine ord Vibeke! I dag har Frisbee tatt stingene og alt ser ut til aa ha gaatt bra 🙂