apr 12

Tinka: «Hvordan få oppmerksomhet» (video)

Tinka synes jo at Frisbee har fått altfor mye oppmerksomhet i det siste. Han får ligge på plassen hennes i sofaen, og jammen tar han seg ikke friheter i sengen også. Han spankulerer rett opp i sengen og legger seg på Tinka sin rosa fluffy pute merket «Little Miss Drama «. Ikke nok med det, han får til og med piller! Akkurat det er nok verst, for Tinka tror nok at han får hennes piller.

Alt i alt er ikke Tinka særlig begeistret for alle disse privelegiene og all oppmerksomheten Frisbee får. Hun er ganske oppfinnsom når det gjelder måter å få denne oppmerksomheten tilbake på. Hun henter leker, hun sitter bamse, hun dytter og danser.

Her er en liten video av frøkna som benytter en av de mest irriterende metodene sine…

Standhaftig er hun, det skal hun ha. Slik kan hun nemlig sitte i evigheter, helst rett fremfor meg i sofaen.

Og selvsagt faller jeg for det! Hver gang..

1 Kommentar

  1. gro sier:

    Hehe…stakkars Tinka 😉

    Bra hun vet hvordan hun skal få oppmerksomhet da 😉