apr 04

Pia’s valper 4 uker + Chloe ute med Bly

Pia sine små har allerede blitt 4 uker, og det er på tide med nye bilder. De har flyttet inn på stua, løper gjerne rundt på gulvet. Det blir vanskeligere og vanskeligere for hver uke å få dem til å «posere» pent. Nå er de jo så raske til å løpe logrende mot kameraet, at det er nesten umulig å rekke å ta bildet før de snuser på linsa.

 

Synes dette ble et fint portrett av gutten.

 

En liten sjarmør 🙂


 

Den førstefødte tispa

 

«overaskelsesvalpen» som ble født lenge etter de to andre.

 

Bowler er en linselus!

 

Har de ikke blitt fine? 🙂 Men navn mangler de fortsatt…

 

Chloe ble med til Mamma i dag, og koste seg ute i sola på verandaen. Mamma sine katter har blitt kastrert denne uka, og får gå ut når de vil. Chloe får fortsatt bare gå ut med sele og bånd på seg. Det synes jo Bly var kjempekult, og måtte jo selvsagt leke med båndet hennes. Akkurat det kunne Chloe klart seg uten…

 

 

 

 

Tanken på å slippe henne ut alene en dag skremmer meg fortsatt…

 

2 kommentarer

  1. Mamsen sier:

    Nå må se til å bestemme navn på disse valpene!

  2. Mari sier:

    De er så søte! Jeg er nesten 100% sikker på at jeg skal ha Sheltie neste gang det blir hund. Liker bildet av sjarmøren 😉 Chloe er jo like vakker som alltid:)