apr 04

Masse bilder av herlige Hipsi (12)

I dag har jeg og Tinka vært på besøk hos Pappa. Der bor verdens herligste lille Hipsi. Hipsi pleier å være hos meg noen uker hvert år, når Pappa er på ferie. Nå har hun ikke vært hos meg på en lang stund, men man drar jo ikke bort til folk og henter hunden deres, bare fordi man savner den litt? Men jeg fikk hvertfall lånt henne med meg ut på tur. Jeg blir i så godt humør av å ha med meg Hipsi. Hun er tolv år, og utrolig sprek. Å se den lille tolvåringen oppføre seg som en liten valp er bare utrolig herlig! Det var også gøy å ta bilder av en annen hund enn mine egne. Hipsi er jo en veldig pen modell!

 

Hipsi poserer på en stubbe vi fant

 

Linselusa Tinka insisterte på å være med på bildet! (Da får man jo godis må vite)

 

Så lykkelig liten hund!

 

 

Hipsi prøver å få med seg Tinka å leke

 

Ei leken lita frøken!

 

 

Man kan jo bare ikke la være å smile 🙂

 

Ett par oppstillte bilder ble det jo også, da vi kom inn igjen.

 

 

 

 

 

2 kommentarer

 1. Mamsen sier:

  Fine bilder av «Gamlemor»!
  Blid og trivelig hund som har logra i 12 år!

 2. gro sier:

  Så søt hun var 🙂
  Utrolig at hun er 12 og og så sprek 🙂

  Måtte le da Tinka absolutt skulle være med på bildet 😉 Det er ikke så enkelt å stille opp Gilbert og Molly nei…