mar 17

«Dyreblogger» – ny side på facebook

Jeg er jo veldig glad i å sitte og titte på dyreblogger. Disse bloggene er ofte ikke på topplistene. Der finner man gjerne «dagens outfit», «Rosablogger» og «Mammablogger». Ikke noe galt i det, men jeg vil lese om, og se bilder av, hunder, katter og smågnagere! Det er det jeg koser meg med!

Nå har enkelte av disse blogglistene egne kategorier for hund og katt o.l. Men de er vanskelige å finne frem i, og ofte er bloggene man får opp ikke oppdatert på et par år.

Derfor har jeg i dag satt opp en facebookside kalt «Dyreblogger». Her håper jeg at flere vil legge inn linker til sin egen blogg eller hjemmeside, og innlegg de skriver. Hvis mange nok bruker siden, blir det lettere for andre å finne din blogg, og du vil få mer «PR» for bloggen.

Det aller beste er jo om folk vil presentere bloggen sin selv, men det kan nok hende jeg tar meg friheten til å linke til andres blogger også. Jeg la inn et par av de bloggene jeg selv følger, bare for å komme i gang. Håper det er ok.

Siden finner dere her:

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Dyreblogger/106543312761804

(Inntill siden eventuelt har 25 personer som liker, har den en slik lang og dum adresse)

 

 

(Takk til Gro og Tonje, for at jeg fikk lov til å bruke bildene deres)

 

Så får vi se da, om det er flere enn meg som synes en slik side kunne være bra å ha  🙂

Håper at mange vil bidra 🙂

4 kommentarer

 1. gro sier:

  Flott at du har tatt deg tid til dette 🙂
  Kjekt å få bloggene samlet ja. Enig med deg; koser meg jeg også av å se bilder og lese om andres dyr.
  Håper på en laaaang liste.

  Flott logo du har laget 🙂

 2. SV:
  Hei! 🙂
  Såå koselig! :3 Men desverre – Har ikke Facebook for øyeblikket…
  Det var en god idè, i allfall!

  Kjempsfin side du har, btw 😀

 3. vibeke sier:

  så bra at du har laget denne siden. skal se på den. for jeg leter også etter fine hundeblogger. leser bare din fast. og du har veldig bra blogg. 😀 takk for at du deler hendelser og bilder med oss. 🙂

 4. Chakira sier:

  Kjempeflott side 🙂