mar 05

Facebookside for «Borti Svingen»

I dag har jeg sitti med et nytt lite prosjekt, jeg har laget en facebookside for bloggen min. Det høres kanskje merkelig ut, men det er et par grunner til at jeg vil prøve dette. Jeg leser jo en god del blogger, og flere av de bloggene som mangler et godt «følg min blogg» system, gjør opp for dette ved å ha en facebookside. Da behøver ikke de som er på facebook, å stikke innom bloggen for å sjekke etter nye innlegg. De får det som en oppdatering på facebook, akkurat som fra andre sider man er tilhenger av. Rett og slett en lettvinn måte å «følge» bloggen på, for oss facebookbrukere.

En annen grunn til at jeg har lyst til å prøve å se om dette fungerer er at jeg poster jo blogginnlegg på profilen rett som det er. Jeg har jo mange venner som er interessert i dyr, men det gjelder jo langt fra alle.

Hvis jeg kunne få flere av de vennene mine som er interessert i bloggen min, til å følge siden min på facebook, kunne jeg holde blogginnleggene der, så slapp alle andre å se dem hver dag.

Ganske genialt, synes jeg jo selv! Men det kommer selvsagt an på de som titter innom bloggen min, og om de synes det er like genialt som meg…

For ja… jeg har jo ideer i blandt som ikke er geniale for andre enn meg…

Uansett har jeg nå byttet ut den gamle facebook «like knappen» med en hvor man kan like facebooksiden «Borti  Svingen» i stedet. Det ble litt smør på flesk å ha begge.

Kjempekoselig om dere vil trykke på den, og følge siden min på facebook. Foreløpig har jeg en person som gjør det. Det er søstra mi, men det telles vel for det om! Knappen er i kolonnen til venstre,  rett under «Siste innlegg».

Jeg har til og med laget et sånt flott lite bilde, slik at det skal være lett å finne. Tegna en søt liten pusekatt nederst, for hvem kan vel motstå søte små pusekatter??

 

På facebooksiden min kan dere jo også poste deres blogger eller hjemmesider, dersom de også handler om hund, katt, chinchilla, foto eller lignende. Er nok flere av de som er innom bloggen min, som sikkert hadde syntes det var koselig å få tips om andre blogger «av samme type» 🙂

3 kommentarer

 1. IA sier:

  SÅ bra da…. at je å tælle mæ 😉 hihihi

 2. Hei! Og takk for hilsen i min gjestebok!
  Nå har jeg lest mange innlegg i den flotte bloggen din! Og trykket Liker på facebook siden. 🙂
  Skikkelig koselig blogg!

 3. Gro sier:

  Da «liker» jeg jeg også 😉
  Stalker!!…hehe, men du har en innmari koselig blogg 🙂