mar 04

Bikkjetrolla på tur (video), og kattene med Catnip!

I dag har vært en nydelig dag! Sol og mildt. Jeg og bikkjetrolla har vært ute på en liten tur, og jeg har  filmet litt. Ikke verdens beste kameraføring her, men det er ikke lett å holde det stødig når du har to Beardiser som bedriver Menneskebowling! Tinka står stort sett bak meg, og venter på godbit, og bjeffer. Derfor ser dere ikke henne så mye på videoen.

Tur 4. mars from Carina Iversen on Vimeo.

Direktelink her, hvis videoen ikke virker.

I dag fikk vi også pakken fra petworld.no. Vi vant en fotokonkurranse på facebooksiden deres og fikk pakke i posten! Slikt liker vi! I pakken var det flere forskjellige typer godis til både hund og katt, griseører, våtmat til katt og catnipspray!

Kattene mine har jo aldri luktet catnip før, så jeg tenkte jeg skulle praye litt på to leker, og vise dem. Nå er jo kattene mine ganske lekne til vanlig, men det var tydelig at de likte lukten. De gned ansiktet sitt mot lekene, og hverandre, malte og koste seg.

Dyra har nok hatt en kjempeflott dag! For meg ble det akutt-time hos tannlegen, ett jeg brakk av en bit av tannen på en av Mamma sine sunne måltidserstatnings-barrer fra Herbalife. Er det jeg sier jeg, det er farlig å leve sundt!

 

4 kommentarer

 1. Ia sier:

  HVA er catnip ???

 2. «Kattemynte (Nepeta cataria) er en art innen Nepeta-slekta, som tilhører leppeblomstfamilien. Den er nok best kjent for sin egenskap til å fremkalle en rus hos katter. Derav navnet. Blomstene er enten helt blå, eller hvit-rosa.

  Kattunger under tre måneder viser vanligvis ingen spesiell interesse for kattemynte. Eldre katter kan derimot bli helt ville og rulle seg, gni seg, hoppe, sprette og male av ubegrenset glede og velbehag. Selv for katter som blir «høye», er planten helt harmløs og fører ikke til avhengighet.»

  http://no.wikipedia.org/wiki/Kattemynte

 3. Zebra sier:

  Herlige bilder:)
  Og kos deg videre med alle dyra dine, høres ut som dere har det flott:)

 4. Gro sier:

  Haha…måtte flire da du måtte ha akutt tannlegetime 😉

  Koselig videosnutt. Glade bikkjetroll som boltrer seg i snøen og får springe fritt :). Kan de ha det bedre?

  Vi også prøvde catnip for første gang rett før jul. Det falt i smak ja. Molly ble salig av det, mens Gilbert litt mere «vill». Komiskt å se på 😉