mar 01

Lett blanding: Om alenetid med hver hund, nydelig utsikt, og en hyggelig overaskelse!

Med tre hunder, synes jeg det er viktig at hver og en av dem føler seg sett, og at alle får alenetid med meg. Hver dag prøver jeg å ta en av dem enten med på en liten tur, trene litt triks, eller bare leke alene med den. Det tror jeg er koselig og viktig både for bikkja og meg.  Jeg har funnet ut at så lenge jeg ikke har mer enn fire hunder, føler jeg at jeg kan gi alle den alenetiden og oppmerksomheten de trenger. Blir det mer enn fire, blir det for mange. Da spiller det ingen rolle om det er fem, eller femten. En-to-tre-fire- for mange! Hadde vært spennede å høre om andre føler at de har noen øvre grense på antall dyr på samme måte som jeg har?

I ettermiddag var jeg og Carlisha på en liten tur, og utsikten var så nydelig at den vil jeg gjerne dele på bloggen min!

Her er hva som møtte oss da vi kom hjem… En stk fornærmet Junior.

Over til noe helt annet:

Jeg tar jo bilder av mine egne dyr i hytt og pine, hele tiden. Det må jo bli kjedelig å se bilder av de samme snutene hele tiden? Dessuten synes jeg det er gøy å ta bilder av noen andres dyr i blandt også. Her har jeg lekt paparazzi med mamma sine kattepuser, Bly og Bowler.

Mamman min er forøvrig verdens verste til å holde på hemmeligheter! Hun sa hun hadde en overaskelse til meg, men at jeg måtte vente 4-5 dager. Og jammen plumpet hun ut med at hun hadde kjøpt nytt kamera til meg! Gjett om jeg gleder meg da! Det jeg bruker nå, må jeg jo tape sammen hver gang jeg bytter batterier. Velbrukt! Så ja… GLEDER MEG! 😀

12 kommentarer

 1. Ia sier:

  DET er en «familie-sjukdom!» … det å ikke klare å holde på hemmeligheter 😉
  Og JA, du kan glede deg,- hu har kjøpte det aller beste av sitt slag 😛

 2. Mamsen sier:

  At det blir et kamera som er «aller beste» får du takke Storesøsstra di for.
  Måtte spørre den andre fotografen i fammen, Ia, hva du fortjente….trengte…ville ha.
  Og håper du kan ta mange fine valpebilder på kenelen utover våren.

 3. vibeke sier:

  =) så stas da.
  jeg titter innom bloggen din hver eneste dag for å se etter nye innlegg. og noe av det beste er jo å se bildene av de skjønne dyra =)
  men har lurt litt på en ting . har du eget fotorom i huset/ leiligheta di ??

 4. Gro sier:

  Åhhh…så heldig du er 🙂
  Jeg ønsker meg et speilreflekskamera, men vet ikke om jeg har giddet å lært meg det…hehe. Det er sikkert så mange «knapper» på det at jeg har blitt oppgitt.

  Nydelige bilder som alltid 🙂
  Og søte pusekatter som din mor har 🙂

 5. Jeg kan ikke faa sagt hvor koselig det er aa vite at noen faktisk folger med paa bloggen min, og ser paa bildene mine! Jeg koser meg jo enormt mye med aa ta bilder selv, og med aa skrive i bloggen min. Da er det jo ekstra stas at noen titter innom, og tar seg tid til aa kommentere til og med ! 😀 Tusen takk 🙂

  Vibeke: Hvis jeg har en mistanke om at jeg ikke blir ferdig med bildene jeg har bestemt meg for aa ta paa en dag, da ordner jeg til inne paa kontoret, slik at dyra ikke roter til «fotostudioet» mitt. Ellers holder vi til i stua, for det er varmest! Fotostudioet mitt bestaar som regel av gardiner og laken etc. :p

  Gro: Det kameraet jeg har naa er et gammelt speilreflekskamera, men desverre bruker jeg mest «auto» settingen. Derfor tror jeg at et kamera som har en «proffere» autosetting, og ikke er saa avhenging av manuelle settinger, vil passe meg supert!

  Tror det forste jeg tenkte paa i dag morges da jeg vaaknet, var at jeg gleder meg til aa faa nytt kamera! :p

 6. vibeke sier:

  hihi, okei skjønner.kansje jeg hadde klart å fått til noe hos meg å. jeg elsker å ta bilder, men får liksom ikke helt til føler jeg. 😉 du er iallefall veldig flink til å ta bilder. og du finner jo på så mye med dem så det blir artige «actionbilder» 🙂 blir spennende med nytt kamera da. jeg har også speilreflekskamera, får en del fine bilder, men må nok sette meg mere inn i innstillingene jeg kan bruke. 🙂

 7. gro sier:

  Kanskje det er håp for meg også da 😉 Var ikke klar over at det fantes «proffe» autosettinger. Det hadde passet meg også…hehe.
  Skummelt å stole på en selger synes jeg, så det er kjekt med tips som dette.

 8. Min soster sier at dette kameraet jeg skal faa har noe som heter IA,- intelligent AUTO. Etter hva jeg leser, er det sjelden den trenger aa overstyres av manuelle settinger. Hvertfall naar det er bare hobbyfotografering, slik jeg holder paa. Jeg kommer nok til aa skrive mye mer om kameraet mitt, naar det kommer og jeg har faatt provd det litt! 🙂

 9. Gro sier:

  Så fint at du vil skrive mere om kameraet 🙂 Dette var interessant ja. Kanskje jeg skal hinte litt til gubben :p hehe.

 10. emmacockeren sier:

  Har blitt så glad i denne bloggen i det siste. Koselig blogg.
  Eg slites mellom å synes det er for mykje med ein katt og ein hund som ikkje vil leka / kosa / vær saman og som begge helst vil ha ein tre – fire timar med oppmerksomhet fra meg kvar dag -og å ynskja meg ein hund til som eg kan driva agility med. Hehe.

 11. emmacockeren sier:

  Gratulerer med nytt kamera 😀

 12. Tuusen takk for hyggelig tilbakemelding! Slikt er koselig! Synd ikke hunden og katten vil vaere sammen da, hadde jo gjort alt mye enklere :p