feb 23

Tinka sitt epilepsimonster

Bloggen har endret adresse. Av hensyn til søkemotorer har innholdet på denne siden blitt flyttet til

http://carinajosefine.com/2011/02/23/tinka-sitt-epilepsimonster/

 

8 kommentarer

 1. Tonje sier:

  Nå må jeg si det samme som du sa til meg om rottene – Tinka er heldig som har en eier som deg!! Det er tydelig å se hvor mye dere betyr for hverandre 🙂

 2. Lina sier:

  Ntåå… jeg begynte nesten å gråte jeg. Hvis jeg hadde vært en hund eller katt ville jeg at du skulle være matmoren min…

 3. Mamsen sier:

  Er helt sikker på at Tinka føler seg kjempetrygg hos deg når anfallene kommer. Tinka vet jo at du vet ..at hun vet!

 4. Gro sier:

  Huffda…stakkars Tinka 🙁
  Ble trist av å lese det hun må gå igjennom. Men jeg har veldig tro på skjebnen, så det er vel skjebnen som har gjort at hun er så heldig og har deg 🙂

  Er det ofte hun får anfall? Kan hun være alene, f.eks. om du skal i butikken, eller må det være noen som passer på henne?

  Nydelig dikt og bilde, tross omstendighetene 🙂

 5. Tusen takk for varme ord!

  Gro: Tinka får anfall et par ganger i måneden nå. Jeg valgte selv å ta vekk den ene typen medisinen hun gikk på. Litt flere anfall, men alt i alt bedre livskvalitet.

  Anfallene kommer som regel når hun slapper godt av, eller sover, så hun kan godt sitte i bilen mens jeg handler. Hun har dog aldri lært seg å være hjemme alene pga dette. Nå er hun 9 år, så jeg tror nok at det er en av de tingene hun aldri vil lære. Det er ikke noe stort problem.

  Jeg har også veldig tro på skjebnen,særlig i Tinkas tilfelle. Jeg vet ikke om du har lest historien om hvordan hun ble min? Den står på «Oss borti svingen» siden oppe i menyen. Jeg skulle jo ikke ha en hund til. Jeg hadde jo lille Pia på 3 mndr. Men Tinka, eller skjebnen, hadde andre planer. Og det er jo veldig glad for! 🙂

 6. Mamsen sier:

  Ja, sant, Carina Josefine: tror skjebnen sendte oss Tinka-dyret.
  Vi har begge lært mye om hva som betyr noe i livet gjennom henne!

 7. yvonne sier:

  Og her trillet tårene når jeg leste. «Fin» historie, men det kan ikke være lett for dere.

 8. […] Jeg skal ikke repetere repetere alt jeg har skrevet  tidligere. For de som er interessert har jeg skrevet en artikkel om epilepsi hos hund, som dere finner her, og litt om hvordan jeg opplever det når Tinka får anfall her. […]