feb 19

Sofakos med Grey’s Anatomy

Jeg har jo ikke hatt tv på flere år. Jeg savner det ikke heller. Underholdning er det mere enn nok av i dyra mine, og på internett. Man merker virkelig hvor stor plass Tv’n har i manges liv, når man ikke har en selv. Ofte aner jeg ikke hva folk snakker om.

Men nå har jeg altså gitt etter og fått tak i ett par sessonger av Grey’s Anatomy. Så i kveld har jeg og Chloe ligger klistret til dataskjermen. Hun synes det er utrolig spennende med alt som rører seg på skjermen. Må få tatt et bilde av hvor datainteressert den katten er, men i kveld blir det bare et lite bilde av hvordan det ser ut når jeg og Chloe følger med på dramaet i Greys Anatomy.

2 kommentarer

 1. Gro sier:

  Åhhh…..så koselig dere hadde det 🙂 Ble misunnelig jeg no….hihi 😉
  Da Gilbert var kattunge lå han på brystkassa mi i timesvis og sov mens jeg satt på data. Det var koselig. Nå kommer han bare på korte koseturer.

  Gubben har en kompis som ikke har TV. Han vil heller ikke ha det, for han er redd at han blir «avhengig» (han er en sånn type som ser på alt sjø).
  Etter at jeg begynte med data, ser jeg mindre på TV enn jeg gjorde før. Men Greys Anatomy følger jeg også med på da. Bra serie.

  Komiskt hvor data interresert katter er ja. Gilbert er fæl til å legge seg oppå min, mens Molly faktisk ikke er så opptatt av data.

 2. ååh håper ikke Chloe vokser av seg «datakosen». Er jo så trivelig med pusekos mens man sitter ved dataen. (Kanskje jeg angrer på at jeg har sagt det senere :p).