feb 14

Nytt fotogalleri!

I det siste har jeg fått flere koselige kommentarer på bildene mine, og det synes jeg er kjempestas! Å ta bilder av trolla mine er noe av det artigste jeg vet, og da er det jo trivelig at andre synes de blir fine også!

For at de som vil se bilder skal slippe å bla seg gjennom ørten blogginnlegg, for å finne små versjoner av bildene, har jeg nå lagt til et fotogalleri.  De fleste bildene har blitt publisert i bloggen min tidligere, men her er det større bilder, og mange samlet på en plass!

Du finner fotogalleriet her, samt at jeg til og med har huska på å sette en link i menyen øverst på bloggen. Man må ha flash player for å se det, og det har jeg jammen huska på å legge ut link til også!

slik skal det altså se ut hvis det virker:


Jeg har brukt flickr.com for å lage galleriet. Jeg ar registrert meg der som CarinaJosefine. Send meg gjerne et lite hint, dersom du også bruker flickr. Jeg har liksom ikke noen kontaker der enda…

Jeg vil  gjerne ha tilbakemeldinger på om fotogalleriet mitt fungerer for dere, slik at jeg vet om det er bra som det er, eller om jeg må lete etter andre løsninger.

2 kommentarer

 1. Ia sier:

  FUNKA dætta 🙂 Je æ også på Flicr 😉
  Du kan vel enten søke på hele navnet mitt, ell Irene J.

  Ha en fin dag!
  PS dæ går bra mæ’n Skotti her 🙂

 2. Gro sier:

  Så koselig med fotogalleriet 🙂 Kjempesmart!!
  Funket veldig bra til meg også ja.