feb 13

Selvdigge-dag!

For det er lov i blandt nemlig!

I dag fikk jeg faktisk somla meg til å sminke meg, og siden jeg var hos frisøren på onsdag, og kjøpte noen nye klær på torsdag, synes jeg det var på tide med noen nye bilder av meg selv. Er vel over et halvt år siden sist… og man må jo oppdatere facebookbilder og sånt lzm! Jeg lover dog at jeg ikke skal bli en av de bloggerne som legger ut nye bilder av seg selv HVER dag, for å vise frem dagens outfit og makeup.

Problemet var bare at jeg ville jo ta bilder ute… Og ute var det -20 grader. Kald fornøyelse!

Ellers har den fiiine rosa datamusa mi kommet i posten. Skal bli bra å ha en trådløs mus som fungerer og attpå til er roooosa a gitt!

Ellers har jeg vært hos Unni i kveld. Der var kjempekoselig som alltid 🙂 Vi så en film om ei jente med bil-fobi som endte opp med å bli stengt inne i en bil… (big surprise). Filmen var okei nok den, men slutten vitnet mest om at kameraets minnekort var fullt så det var bare ikke plass til mer film…
Er det ikke irriterende med sånne slutter??!

Deretter dro jeg hjem og koooste meg med taco-rester !

2 kommentarer

  1. Jorun sier:

    Fine bilder, CJ!

  2. allleeh sier:

    hejjsan , fina hundar/blogg du har 😀 !