feb 08

Facebook “like-knapp” og andre applikasjoner på bloggen min

I kveld har jeg sitti og lekt meg litt med aplikasjoner og sånt noe på bloggen min. Jeg må jo immrømme at jeg skjønner ikke så mye av det enda, men jeg har nå fått til å legge til et kontaktskjema på bloggen min, slik at om noen skulle få lyst til å sende meg en mail, så skal det liksom være enkelt. Dette kontaktskjemaet finnes på menyen på toppen.

Jeg har også registrert bloggen min på blogglisten.no , og da fikk jeg en slik rød (småstygg) knapp av dem. Den kan man trykke på om man er registert og vil følge bloggen min der.

Til slutt fikk jeg til å legge til en «liker» knapp! En slik facebook sak. Jeg tror den oppfører seg omtrent slik som når du «liker» på en facebookside. Man må være innlogget på facebook for å bruke knappen. Om du trykker på den vil det nok kanskje stå noe slik som «Carina Josefine liker Borti Svingen» eller no i den duren på facebooksiden din. Også står det hvor mange som har «likt» siden min  😀

Begge disse knappene finner du sidekolonnen til høyre.

Jeg har også lagt til en mulighet for å abonnere på innleggene fra «Borti Svingen», slik at du får beskjed på epost når det kommer nye innlegg fra oss.  Dette finner du nederts i sidekolonnen.

Jeg prøvde å legge inn et slik kommentarfelt også, hvor folk kunne kommentere bloggen «via» facebook, slik at facebookprofilen deres stod som «forfatter». Fikk det til også! Men synes det ble litt for mye av det gode.  Aller helst skulle jeg jo brukt alt jeg finner, men sidekolonnen min her er bare ikke stor nok!

Som sagt har jeg ikke heeelt peiling på hva jeg driver med her, men det jo artig å prøve seg frem litt!

Også synes jeg det jo er innmari koselig om noen vil trykke litt, «like» litt og gjerne prøve ut kontaktskjemaet mitt også 🙂

Om noen har gode ideer til andre applikasjoner, widgets, eller hva det nå alt heter, så er forslag veldig velkommen. Fått litt dilla på dette nå! 🙂

2 kommentarer

  1. Therese sier:

    oi,sånn knapp vil jeg også ha 😀

    kjempefin side du har forresten!

  2. Bieberfreak- sier:

    Kult, hvordan får vi sånn Facebook ‘like’ knapp ? 🙂