jan 16

Athena, premie fra petworld og nytt hus!

For et par mndr siden vant vi en fotokonkuranse på Petworld.no sine facebooksider. Bildet  som vant, kan du se i denne bloggposten.

Rundt nyttår kom premien vår, et lerretsbilde med motivet. Det ble så fint! Av alle bildene jeg har tatt i 2010, kan jeg ikke tenke meg et eneste bilde som ville passet bedre på lerret enn akkurat dette. Bildet ble hengt opp over Athenas bur. Ble det ikke fint? Veldig stolt av både fotografen (meg), og modellen min!

På fredag var jeg og mamma på CC og handlet, og der stakk vi innom dyrebutikken for å kjøpe sand til lille frøkna. Det endte med at mamma kjøpte et helt nytt hus til Athena. Det  var nok på tide at hun fikk et, siden de gamle ser slik ut:

Athena utforsker det nye huset sitt:

Men aller helst ville hun posere i sanden sin…

2 kommentarer

  1. Mamsen sier:

    Ja, det var på tide med nytt hus, Lille Athena!
    Tar vel noen år før du spiser opp dette….. kanskje.

  2. Mook Denice sier:

    Hei, det ble bra. Gratulerer – det var jo velfortjent!