okt 27

Athena: Foto Høst og Halloween!

Vanligvis er det bikkjatrolla som må stille opp som modeller, men denne gangen var det Athena, den aller minste frøkna borti svingen, som skulle fotograferes. Jeg synes nå hun er utrolig nydelig og søt!

Tema: Høst


Tema: Halloween!


Jeg er jo vant til å plassere mine modeller der jeg vil ha dem, og når jeg sier «sitt» og «bliii», så sitter modellene mine, til jeg er ferdig. Athena gjør absolutt ikke det. Jeg lå på golvet med kameraet, og plutselig sitter hun rett foran meg og «smaker på» linsa. I neste øyeblikk sitter hun på hodet mitt og drar meg i håret…

De fleste av bildene bar nok preg av det:

Et par bilder jeg har lekt litt med i Photoshop:

2 kommentarer

  1. Lisbeth Tinnesand sier:

    Fine bilder du har tatt. Hun er kjempe søt modellen din <3
    Du er veldig flink med å ta fine bilder.
    hilsen (Lissi) fra snute 🙂

  2. […] siden vant vi en fotokonkuranse på Petworld.no sine facebooksider. Bildet  som vant, kan du se i denne […]